T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ADAPAZARI - Nuri Bayar Ortaokulu

E-Twinning "BİR SU MESELESİ" Projesi Mart Ayı Etkinlikleri

1.Etkinlik 

BiR SU MESELESİ eTwinning Projesi kapsamında Resim Öğretmenimiz Gökçen Sabancı'nin da desteğiyle okulumuz öğrencileri arasında 22 MART DÜNYA SU GÜNÜ "Su hayattır " konulu resim yarışması düzenledik. Öğrencilerimizin Su ile ilgili duygu ve düşüncelerini renklendirecekleri resimleri heyecanla bekliyoruz.Bana destek veren Kiymetli Resim Öğretmeni Gökçen SABANCI 'ya çok teşekkür ederim.

29-04-2022

2.Etkinlik 

''BİR SU MESELESİ ''eTwinning Projesi Web 2.0 aracı CRAM ile Suyun İngilizcesi çalışmamızdan kareler..

29-04-2022

3.Etkinlik 

''Bir Su Meselesi'' eTwinning Projesi Öğrenci ve Öğretmenleri CHATROOM 'da buluşuyor. Projede yapılacak olan anket soruları hazırlanıyor.

29-04-2022

BiR SU MESELESİ eTwinning Projesi kapsamında hazırladığımız SUYUN BİLİNÇLİ KULLANIMI ANKETİ... Ankete katılmak için linki tıklayınız. https://docs.google.com/forms/d/1_VwuMc1jGuCaC5PnDgQ7GUW_Onk6V28SSvHjJPcaTA8/edit

BiR SU MESELESİ eTwinning Projesi kapsamında hazırladığımız SLAGON ANKETİMİZ. Projemizi en iyi ifade eden slagonu belirlemek istiyoruz. Ankete katılmak için linki tıklayınız.https://docs.google.com/forms/d/117SOvRjc2lrYiBB6j0vvTylOACB-__GNqD5Fql-oQXU/edit

''Bir Su Meselesi'' eTwinning projesi okul proje öğrencileri olarak yaptığımız SLOGAN YARIŞMASINDA, 326 kişinin katıldığı ankette 128 oy olarak (%39.3) EREN B. slogan birincisi olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.  Ankete katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

29-04-2022

4.Etkinlik 

''Bir Su Meselesi'' eTwinning Projesi '' 22 MART DÜNYA SU GÜNÜ VE SUYUN TÜRKÇESİ PROGRAMI'' için öğrencilerimle CHATROOM 'da buluşarak neler yapabileceğimizi tartıştık. Muhteşem bir kutlama sizleri bekliyor.

29-04-2022

''Bir Su Meselesi'' eTwinning projesi NURİ BAYAR ORTAOKULU proje ekibi olarak '' 22 MART DÜNYA SU GÜNÜ VE SUYUN TÜRKÇESİ PROGRAMI'' nı hazırladık. Alanında uzman çok değerli konukları ağırlayacağımız bilgi ve eğlence dolu programımıza herkesi bekleriz. Mesele SU ise biz varız...

29-04-2022

'' Bir Su Meselesi'' eTwinning Projesi kapsamında Nuri Bayar Ortaokulu proje grubu olarak ''22 MART DÜNYA SU GÜNÜ VE SUYUN TÜRKÇESİ'' programını hazırladık. Programa ev sahipliği yaptığımız bu anlamlı gecede sunumu öğrencim Yağmur A. ile birlikte yaptık. Programa katılan Okul Müdürüm Faruk KIRAL, Müdür Yardımcılarım Dilek MALÇOK, İsmail DEMİRTAŞ , Ömer HACIOĞLU , Mustafa GÖN' e desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim. Suyun sağlığımız açısından önemi üzerine sunum yapan Doktor Mücella Şencan ÇİĞDEM' e, keyifli bir masalla içimizi ısıtan Eğitimci yazar nam-i diğer Şair Annemiz Sultan Serdar DOKSÖZ' e, davuluyla bizi coşturan Müzisyen Serhat CANER 'e , suyun dinimiz açısından önemini vurgulayan Din Kül.ve Ah. Bil. Öğretmeni Yeliz ALTUNTAŞ'a, programımıza teşrifleriyle bizleri onurlandıran Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Önder KARAN 'a ve SASKi Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu Oğuzhan Samed ÖZKARAMAN'a , Sakarya eTwinning İl Koordinatörü Nazmiye KIYAK'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerime ve programa katılarak suyuna sahip çıkan tüm velilerime de teşekkür ederiz.

29-04-2022

 

5.Etkinlik 

" BIR SU MESLESI" eTwinning okul proje grubu olarak programda yerimizi almak icin hazırlıklar tamam. Mesele SU ise BiZ varız...

29-04-2022

"BiR SU MESELESİ " eTwinning Projesi öğrencilerimle 22 Mart saat 14.00'da AKM 'de Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Saski' nin hazırlamış olduğu " 22 Mart Dünya Su Günü Susuzluğun Hikayesi " adlı programa katıldık. TRT "SU SAVAŞLARI " Belgesel programının "Suyu Arayan Adam" olarak ifade edilen sunucularından ÇAĞLAR DEMiRKAPI' yı dinleyen öğrencilerimiz Su'yun insan yaşamındaki önemini bir kez daha anlamış oldular. Susuz bölgelerde yaşayan insanların temiz suya erişmeleri için ellerinden geleni yaptiklarini ifade eden Çağlar Demirkapı suyun çıkma anıyla ilgili yaşadığı duygu ve düşünceleri de ifade ettiği programda izlenilen videolarda duygusal anlar da yaşandı.SASKi'nin program sonunda öğrencilerime hediyeleri de oldukça anlamlıydı. Programda bize eşlik eden kıymetli velilerim Gülcan AKAĞAÇ, Sibel ARSLAN, Nergün TÜRKOĞLU'na çok teşekkür ederim.
SUYUMUZA SAHİP ÇIKALIM...

29-04-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.04.2022 - Güncelleme: 29.04.2022 00:24 - Görüntülenme: 304
  Beğen | 0  kişi beğendi