Öğrencilerimizden Muhteşem Konser

Nuri Bayar Ortaokulu Müzik Öğretmeni Nesrin İşçi ACAR ve Nuri Bayar İmam Hatip Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ahmet Burak DENİZ koordinatörlüğünde 32 öğrencimiz Asitane Vakfı çocuk korosuna katılmışlardır.

2017-2018 eğitim Öğretim yılı başında Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Adapazarı Belediyesi ve Asitane Vakfı tarafından 13 okul ve yaklaşık 200 öğrenciyi kapsayan Sevgi ve Kardeşlik Çocuk korosu protokolü imzalanmıştır. Nuri Bayar Ortaokulu ve İmam Hatip ortaokulundan 31 öğrencimiz bu koroya katılmışlardır. Nuri Bayar Ortaokulu Müzik Öğretmeni Nesrin İşçi ACAR ve Nuri Bayar İmam Hatip Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ahmet Burak DENİZ koordinatörlüğünde öğrencilerimiz yaklaşık 6 ay çalışmışlardır. 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü Adapazarı Kapalı Spor Salonunda Türkçe,  Arnavutça, Rusça ve Arapça olarak Adapazarlı 200 öğrenci tarafından muhteşem bir konser verilmiştir. Konsere Adapazarı Belediye Başkanı  Süleyman DİŞLİ, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Asitane Vakfı başkanı Hasibe TURAN, okul müdürleri ve çok sayıda veli  katılmışlardır. Okul Müdürü Faruk KIRAL , gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı  Konser sonrası öğrencileri, öğretmenleri  ve ailelerini tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra 14 mayıs 2018 pazartesi günü Asitane Vakfı konsere katılan tüm öğrenciler, müzik öğretmenleri ve okul yöneticilerini davet ederek  İstanbul gezisi düzenlendi. İstanbul Süleymaniye Camiinden başlayan gezi, Sultanahmet, Gülhane parkı, ve boğaz turu ile sona erdi.  Altı aylık yoğun bir çalışma temposunun ardından öğrenciler ve öğretmenler güzel ve eğlenceli bir gün yaşadılar. Öğrenci ve öğretmenler bu güzel etkinlikten dolayı, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman DİŞLİ ve Asitane Vakfı Başakanı Hasibe TURAN'a teşekkür ettiler.

29-05-201829-05-201829-05-201829-05-201829-05-2018

Yayın: 29.05.2018 - Güncelleme: 22.03.2021 00:25 - Görüntülenme: 397