Şbt

Öğrencilerimiz Şubat Ayı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında deyimlerimizi öğrendiler ve öğrendikleri deyimleri drama yöntemi ile canlandırdılar.

Hem deyimlerimizi öğrendiler hem eğlenceli vakit geçirdiler.

Türkçe Öğretmenimiz Gizay DURAK'a teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz 8/E ve 8/C sınıfları öğretmenleri Deniz İKİZ, Sinem YILMAZ, Seda KILIÇ, Burcu Sevil AYDOĞDU, Arif Onur YILDIRIM, Sertaç IŞIK ve Müdür Yardımcısı Mehmet Gökhan SÖZBİR önderliğinde Türkiye’nin en iyi liselerinden olan Gebze Tevitöl, Çapa Fen ve Kabataş Liselerini ziyaret ettiler. Okulun öğrencilerinden ve öğretmenlerinden bilgi aldılar.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen en iyi cümle/afiş yarışmasında 6/E sınıfından 921 numaralı Eslem GÜZEL 1. olmuştur ve ilde okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır.Kendisini ve Proje Koordinatörü ve Türkçe Öğretmenimiz Mustafa GÜNAYDIN'ı tebrik eder başarılar dileriz.

ANKARA GEZiSi 5 Kasım 2023 ⏰

BURSA GEZiSi 21 Ekim 2023 ⏰

Kas

"Ülkemizin çağdaş ve aydınlık yarınları için bizlere Cumhuriyeti armağan eden Atamızı saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun."

"Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da milli egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir."

Erasmus+ hareketliliklerinde yer alan İngilizce Öğretmenimiz Sinem YILMAZ Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Erasmus Deneyim paylaşımı zirvesine katıldı.

İngilizce öğretmenimiz Emre Karakuş'un (Teacherman) sınıf içi ders yöntem ve teknikleriyle ilgili Anadolu Ajansı okulumuzda bir haber yaptı.Nuri Bayar Ortaokulu olarak öğretmenimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.Haber linki aşağıdadır.

6B sınıfının 4 Ekim 2023 çarşamba günü sınıf öğretmeni Hasibe Pekçetin liderliğinde ve rehber öğretmenimiz Kezban hanım esliğinde Kent parkta düzenlemiş olduğu veli ve öğrenci kaynaşma kahvaltısından görüntüler.
Kahvaltıda çocuklarımız hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Ardından okula geçilerek derslere devam edildi. Bu türden toplantıların ve sınıf gezilerinin sürekli olmasının yararlı olacağı görüşünde birleşerek, ilk kültür gezisinin Ankara'ya yapılmasına karar verildi.

Okulumuz 6C sınıfı öğrenci ve velileri sınıf öğretmeni Sertaç IŞIK, sınıf temsilcileri Hürmüz Kübra BEŞCAN ve Mediha KINALI eşliğinde geleneksel sene başı kahvaltı organizasyonlarını bu sene kentparkta yoğun bir katılımla gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz kahvaltılarından sonra doyasıya eğlenirken velilerimiz de sınıf öğretmenleri eşliğinde sene başı toplantılarını gerçekleştirdiler.

VELİLERİMİZ GÖRÜŞMEK İSTEDİKLERİ ÖĞRETMENDEN SİTEMİZDEN RANDEVU TALEP EDEBİLİRLER.

Eyl

Okulumuzda, seminer dönemi çalışması olarak “Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Psikolojik ve Sosyal Etkileri” konulu seminer çalışması gerçekleştirildi. Okul Psikolojik Danışmanımız Murat GEZMİŞ tarafından verilen seminere öğretmenlerimizin tamamı katılım sağladı.