VELİLERİMİZ GÖRÜŞMEK İSTEDİKLERİ ÖĞRETMENDEN SİTEMİZDEN RANDEVU TALEP EDEBİLİRLER.

Eyl

Okulumuzda, seminer dönemi çalışması olarak “Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Psikolojik ve Sosyal Etkileri” konulu seminer çalışması gerçekleştirildi. Okul Psikolojik Danışmanımız Murat GEZMİŞ tarafından verilen seminere öğretmenlerimizin tamamı katılım sağladı.

Ağu

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ederiz. Tabi bu süreçte azimle çalışan, hedefine odaklanan öğrencilerimizi ayrıca tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ağu

6/G Sınıfı ailesi , Şube Rehber Öğretmenleri Yeter KARA ile birlikte basarili geçen koca bir yılın yorgunluğunu atmak için 17 Haziran Cumartesi günü Sapanca /Uzunkum ‘da piknik düzenledi. Öğrenci ve veliler doyasına eğlendiler.. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

İlçemizde düzenlenen Ortaokullar Arası Tiyatro Festivalinde danışmanlığını İngilizce Öğretmeni Emre KARAKUŞ'un yaptığı tiyatroda 7. sınıflar öğrencileri eşsiz yetenekleriyle oyunlarını sergilediler. 13 nisanda sahnedeydik ve sahnede harikalar yarattılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize bu güzel çalışmaları için teşekkür ederiz.

May

Mrt

18 Mart 2022 tarihinde Türk Zeka Vakfı Şampiyona il sonuçları belli oldu. Okulumuz 8. sınıf arasında ilde 1., 7.sınıflar arasında 3., 6. sınıflar arasında 4. olmuştur. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Nurdan Küçükyumru’yu tebrik eder, bölge finallerinde başarılar dileriz.

Mrt

2023 yılı "Kütüphanecilik Haftası" 27 Mart-2 Nisan arasında olacak olup kulüp öğrencileri panoyu uygun bir şekilde hazırladılar. Emeği geçen tüm öğrencilerimizin ellerine sağlık .

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 108. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle anıyoruz.