SAKARYA / ADAPAZARI - Nuri Bayar Ortaokulu

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 102.yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de minnetlerimi sunuyoruz.

Mrt

Yarışmalara Katılım yapan ve destek olan bütün öğrencilerimize,Danışman öğretmenleri Elgin Fırat Şentürk’e,bütün öğretmen ve antrenörlerimize ,velilerimize ve bütün idarecilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Tarih bilincini geliştirmek için anlatmak yetmez ,görmek de gerek dedik ve düştük yollara.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz

Cumhuriyetimiz daim, bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet!

May

Okuma Becerileri Dersi kapsamında Türkçe Öğretmeni Yeter KARA tarafından yürütülen okuma faaliyetlerimiz devam ediyor. Öğrenci ve velilerimiz 11 Mayıs Çarşamba günü ASTRONOT VASFİ adlı kitabın yazarı Eğitimci Yazar Semra ÖZKAN ile buluşacaklar.

May

Ortak çalışmalar yayınlanıp proje sonlandırılmıştır. Emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

"Dijital zorbalığı önleyebiliriz" e twinninng projesi dün gerçekleşen final toplantısı ile çalışmaları tamamladı.