Kas

Okulumuz Turkce Ögretmeni Yeter KARA yürütücülüğünde " BiR SU MESELESİ " eTwinning projesi çalışmalara  baslamistir

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz

Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyoruz. "Cumhuriyet Bayramımızın 98. yılı  kutlu olsun"

Okulumuz Türkçe öğretmeni Yeter KARA tarafından Okuma Becerileri Dersi kapsamında yürütülen eğitimci yazar - öğrenci buluşmaları devam ediyor.

Projemizi özverili bir şekilde tamamlayan öğrencilerimiz sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Öğrenme Keşfimde Yol Arkadaşım' projesi kapsamında kuruculuğunu okulumuz Türkçe Öğretmeni Yeter KARA'nın yaptığı '' YAŞAM KALİTENİ SEN BELİRLE'' eTwinning projesi çalışmalarına devam ediyor.

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nurdan KÜÇÜKYUMRU 'nun danışmanlığında 2020 -2021 eğitim öğretim döneminde öğrencilerimiz bir çok zeka yarışmasına katıldı .

Okuma etkinlikleri kapsamında çocuk kitapları yazarı Alaaddin BEKEN ,06 Haziran Pazar günü Saat  17.00 de Yeter KARA'nın koordinatörlüğünde gerçekleşti.

"Fen Deneysiz Olmaz" e-twinning proje grubu çevrim içi tüm görevlerini yerine getirerek çalışmalarını tamamlamış bulunmaktadır. Emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.