Devam etmekte olan Covid 19 salgını ve ülkemizde karşılaştığımız doğal afetler hakkında yürütülen "Öğrenirsek Önleriz" e-twinning projesi mayıs sonu itibariyle kapanıyor. Kalite etiketi başvuru çalışmaları ile devam edecek bu süreçte emek veren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

E-Twinning Akıllı Kodlama projesi Nurdan KÜÇÜKYUMRU ve 4 öğrenci (Ahmet Z. , Ömer Eymen E. , Kerem Y. , Salih D. )ile 5. uygulamamızı - Translate - MIT App Inventor ile tamamladık. Ve bu uygulama ile projemizi tamamladık

E-Twinning Akıllı Kodlama projesi Nurdan KÜÇÜKYUMRU ve 4 öğrenci (Ahmet Z. , Ömer Eymen E. , Kerem Y. , Salih D. )ile 4. uygulamamızı - Adımsayar - MIT App Inventor ile tamamladık.

May

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Öğrenme Keşfimde Yol Arkadaşım' projesi kapsamında kuruculuğunu okulumuz Türkçe Öğretmeni Yeter KARA'nın yaptığı '' YAŞAM KALİTENİ SEN BELİRLE'' eTwinning projesi çalışmalarına devam ediyor.

May

E-Twinning "Save Environment" projesi Türkçe Öğretmenimiz Yeter Kara danışmanlığında mayıs ayı etkinliklerini tamamladı.

May

SU YOKSA BIZ DE YOKUZ eTwinning projesi kapsamında Okul Müdürü Faruk Kıral, Müdür Yardımcısı İsmail Demirtaş ve projede yer alan temsilci öğrencilerimle birlikte SASKİ  (Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi) Yönetim Kurulu Üyesi Önder KARAN ve Daire Başkanı Bayram KONCUK'u ziyaret ederek projemiz hakkında bilgi verdik. Projemiz için öğrencilerim, Küçük Su Elçileri olarak neler yapabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulundular. SASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Önder KARAN " da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, SASKİ olarak her zaman bu tür projeleri desteklediklerini ifade etti.28 Nisanda yapmayı planladığımız webinarımızda ''Suyun Hikayesi'' ve ''Bilinçli Kullanımı'' konularında sunum yaparak bizleri bilgilendireceklerini ifade ettiler.

May

E-twinning "Öğreniyorum , Öğretiyorum , Zekamı Geliştiriyorum" projesi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nurdan KÜÇÜKYUMRU ve 6 öğrencimizle mayıs ayı sonu itibariyle başarıyla tamamlanmıştır.

May

E-twinning "My Dream Birthday Party" projesi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nurdan KÜÇÜKYUMRU ve 7 öğrencimizle mayıs ayı sonu itibariyle başarıyla tamamlanmıştır.

May

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Zeka oyunları Turnuvası 26 Mayıs 2021 tarihinde Fatih EML 'de saat 10.00'da gerçekleşti .

May

Fen deneysiz olmaz projemizde bayramdan önce öğrencilerimiz buluşuyor.. Ulusal öğrenci toplantımızda kahoot yarışması da düzenlenecek.

May

E-Twinning "Save Environment" projesi Türkçe Öğretmenimiz Yeter Kara danışmanlığında nisan ayı etkinliklerini tamamladı.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Figen Adlı Akdağ koordinatörlüğünde yürütülen Fen Deneysiz Olmaz proje grubu "9 mayıs e twinninng gününü" yaptıkları ortak çalışma ile kutladı.

May

Okul yöneticiliğini Yeter KARA' nın yaptığı 'SU YOKSA BİZ DE YOKUZ '' eTwinning projesi nisan ayı etkinlikleri şöyle:

May

Okulumuzun öğretmenlerinden Figen Adlı Akdağ koordinatörlüğünde yürütülen Öğrenirsek Önleriz proje grubu '' 9 mayıs e twinninng günü"nü yaptıkları ortak çalışma ile kutladı.