Ara

Öğretmenimiz Burcu Sevil Aydoğdu rehberliğinde Pandemi Günlerinde Sanat projesi kapsamında çalışmalarımız aşağıdadır.

Ara

Okulumuz Türkçe öğretmeni Burcu Sevil Aydoğdu rehberliğinde 6 B sınıfı öğrencilerinden Duru İren, Duru Bilgen, Kerem Yıldız, Münir Binek, Melih Aksoy ,Ecrin Şen, Akbuğ Dinç, Artun Burak Kılıç ile birlikte e-Twinning projesi olan KAĞIT MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENİYORUM projesi etkinlikleri her ay keyifle gerçekleşiyor.

Ara

27 Kasım 2020 tarihinde Türk Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Zeka Oyunları Şampiyonasının ilk elemesi olan İl Seçmelerinde 83.79 ortalama ile Sakarya 1. si olduk.

Kas

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

"Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır". Mustafa Kemal Atatürk

Kas

Okulumuzun tüm bölümleri kendi personelimiz ve imkanlarımızla köşe bucak dezen edildi. Öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz,velilerimiz ve toplum sağlığımız için Maske-Mesafe-Temizlik önemli.

Okulumuz öğrenciler için hazırlandı.

Eyl

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı yüzyüze eğitimine Anasınıfı öğrencilerimiz ile pandemi tedbirlerini alarak başladık. Tüm öğrencilerimizin okullarda olduğu günlerde buluşmak üzere yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.

Ağu

24 Ağustos itibariyle öğretmenlerimize kavuştuk. Sıra öğrencilerimize kavuşmaya geldi.
Umuyoruz ki yeni eğitim öğretim yılımız güzel ve verimli geçecek .

Ağu

Projemiz öğrenci ve velilerimizden gelen olumlu dönütler doğrultusunda hedefine ulaştı.

Ara

20 Aralık 2019 Cuma günü "5. Sınıflar Arası Mangala Turnuvası" sonuçlandı.